Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jul 2021
    Location
    Newcastle
    Posts
    1
    Thanked: 0

    Default Limp mode triton 2014 2.5 did

    Hi folks.
    Im new to the forum and have a query which i hope some 1 could advise on.
    I recently changed a sensor which appears t9 be an intake air temperature switch ( fots bhind throttle body) in my triton 2.5did 2014 4x2.
    The van is now in limp mode and doesnt rev up.
    Tried disconnecting the switch no joy.
    Disconnected battery overnight also no joy.
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    cape town
    Posts
    144
    Thanked: 68

    Default Re: Limp mode triton 2014 2.5 did

    Hi, Best will be to get said vehicle on a diagnostic machine.
    Currently(Katryn) 2011 FL2 SD4 stock
    K6 GSXR750 (With all the BAZZAZ goodies)
    EX: 2012 Mazda CX7 Individual 2.3disi (sold)
    2010 Mazda 3 Sport Dynamic (sold)
    2004 VW 1.9Tdi (sold)
    2007 Fiat Strada (sold)
    (Thandi) K7 gsxr600 (wrecked)

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Nkomasi
    Age
    64
    Posts
    1,056
    Thanked: 447

    Default Re: Limp mode triton 2014 2.5 did

    Did you try putting the old one back? Not sure if you fix the problem, the fault will reset by it self. Wonder why it pick up a fault if you change something when everything is switched off. Unless there is still something wrong.

  4. The Following User Says Thank You to bertus For This Useful Post:


  5. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Johannesburg
    Age
    44
    Posts
    1,875
    Thanked: 184

    Default Re: Limp mode triton 2014 2.5 did

    Limp mode or no turbo boost ?

    It was common for a little black pipe that would pop off on the 2.5 and it wouldn’t rev up

    Check all pipes

  6. The Following User Says Thank You to Greenhorn For This Useful Post:


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •